Sommercamp 2025
Bookningen til sommercampen kommer inde så længe her på siden.
Fra d. 14 april låses bookningen til årets sommercamp på Kursuscenter Brogaarden
Man betaler når du booker, så vil man dele værelse med en eller flere, så afregner i selv indbyrdes for værelset..
Man kan deltage på campen på to måder
- Kurser med overnatning med forpljening
- Kurser med forpljening
Bookning
Når der inde så længe åbnes op for tilmeldning kommer der et link til bookning og betaling her.
Igennem sommercampen har vi flere aktiviteter samt små konkurrencer, altsammen for at gøre sommercampen til en sjov og kreativ oplevelse.
Nye venskaber og forbindelser skabes og der er fokus på hygge, læring og sammenværg.
Tilmeldingen til de forskellige workshops åbner d. 1. juni.
Adresse: Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart
Telefon: 64 40 17 00
Hjemmeside: www.pindstrupfonden.dk
Googlemap
Aqueos Foto
Denne workshop er tænkt som et lille kreativ værksted hvor man kan komme op og lege kreativt med vand, lys og former.
Tid og sted:
Vi finder et passende lokale på Brogården, og workshoppen er tænkt således, at den er aktiv under hele campen, så man kan komme og gå, som det passer.
Kursusbeskrivelse:
Vi dykker kort ned i genren aqueos fotografering, hvor vi blander vand og maling for at skabe unikke billeder. Ingen billeder vil være ens, da det hele er organisk og kan resultere i små kunstværker.
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til alle, der kunne tænke sig at prøve, uanset niveau.
Forløb:
Lokalet vil være åbent, og alt vil være klar til brug under hele campen. Der vil være fokus på leg og læring. Der vil ikke være decideret undervisning, men jeg vil være til stede for spørgsmål samt dele tips og tricks.
Forudsætninger:
Deltagerne skal kunne betjene deres kamera manuelt og forbinde kameraet med flash. Kom gerne forbi, så kan vi alle hjælpe hinanden.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe deres kamera, gerne med et makroobjektiv. Det er også en fordel at medbringe en flash trigger og et kamerastativ.
Niveau:
Der er ingen decideret undervisning, så workshoppen er for alle.
Program for undervisning
Lær at lave gode video interviews
Workshop Title: Lær at lave gode video interviews
Kursusbeskrivelse:
Denne workshop fokuserer på, hvordan man optager enkle og effektive video interviews, specielt designet til små forretningsdrivende. Deltagerne vil lære de grundlæggende teknikker og metoder, der kan bruges til at skabe engagerende og professionelle videoindhold.
Formål med kurset:
Formålet er at give deltagerne viden og færdigheder til at producere gode interviews med enkle midler, så de kan præsentere deres budskaber klart og professionelt i videoformat.
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til alle, der ønsker at lære at arbejde med video, uanset om du er nybegynder eller har lidt erfaring.
Undervisningsmetoder/forløb:
Dagen starter med en teoretisk gennemgang af de vigtigste elementer i videointerviewet, efterfulgt af praktiske øvelser, hvor deltagerne skal lave deres egne interviews.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal have grundlæggende færdigheder i at arbejde med deres kamera i manuel tilstand og være komfortable med at bruge en computer.
Udstyr, der skal medbringes:
Deltagerne skal medbringe et kamera, der kan optage video og gerne har en lydindgang til mikrofon. Desuden anbefales det at have et kamerastativ samt en computer med videoredigeringsprogrammet DaVinci Resolve 19 installeret. For mere information om programmet, besøg Blackmagic Design.
Niveau:
Kurset henvender sig til nybegyndere i forhold til videoproduktion, men deltagere skal kunne håndtere deres kamera manuelt.
Om underviseren:
Jesper Stennsbeck er en erfaren fotograf, der specialiserer sig i portrætter, virksomheds- og eventfotografi. Han naturlige og autentiske billeder og arbejder med både fotografering og videoproduktion. Jesper arbejder med både små og store virksomheder og stræber altid efter at levere gode visuelle løsninger.
Antal deltagere:
Der er plads til 20 deltagere.
Eventuelt:
Deltagerne vil få mulighed for at præsentere sig selv gennem en kort “Elevatortale”, hvilket giver dem erfaring med at kommunikere foran kameraet.
Kursets sted:
Torsdag d. 27 kl. 9.00 til 15.30 – Sted kommer.
Low key portrætfotografering af Heste
Dag og tid: Torsdag d.26
Sted: Kommer senere men forventer at blive omkring Middelfart.
Kursusbeskrivelse:
Kom og oplev en inspirerende dag med hestefotografering og lær at skabe imponerende portrætter, der indfanger hestens sjæl og skønhed.
Formål med kurset:
Deltag i denne eksklusive workshop og lær kunsten at skabe betagende low key portrætter af heste. Med en fokuseret tilgang til belysning og komposition, vil vi fremhæve hestens majestætiske træk, hvor den træder frem fra en helt sort baggrund.
Hvad handler workshoppen om?
I denne lille workshop, lærer du basisprincipperne bag den meget brugte lowkey fotografering af heste at kende. Det er ikke så svært som det lyder, og det giver enormt smukke billeder, når det lykkedes. At arbejde med heste foran et kamera er dog ret svært, fordi heste, modsat hunde, i bund og grund ikke er særlig fotogene og de er ret dårlige til at lære kommandoer. Så der skal arbejdes mere for billederne og dertil bruges lidt tricks for at få dem til at vise deres bedste side. Workshoppen fokuserer udelukkende på low key portrætter af heste og hvordan man arbejder med heste for at opnå det ønskede udtryk og hvordan de helst skal stå for at fremhæve deres skønhed og karakter.
Indhold:
- 1,5 time: Fotografering on location. Vi starter med en kort introduktion til teknikker og tips til at skabe dramatisk belysning, efterfulgt af praktisk fotografering med hestene.
- 1,5 – 2 timer: Redigering. Vi går igennem de nødvendige redigeringsmetoder for at fremhæve hestens konturer og detaljer mod den sorte baggrund. Dorte viser, hvordan hun redigerer et lowkey billede og deler ud af gode tips og tricks. Workshoppen afsluttes med at alle deltagerne, redigerer et billede fra dagen og Dorte giver hver enkelt billede feedback som afslutning.
Deltagere og niveau:
Max. antal deltagere: 15. Der vil blive oprettet en Facebook gruppe for de workshop`s som Dorte underviser på, hvor al kommunikation vil foregå.
Du skal kunne fotograferer manuelt med dit kamera samt kunne redigerer dine billeder i Adobe Lightroom.
Medbring:
– Kamera med ekstra batteri.
– Stativ.
– Objektiv. En høj brændvidde på minimum 105 mm. og/eller en tele på 70-200 mm. Heste er MEGET uforudsigelige dyr, så vi skal helst ikke stå alt for tæt på. Og da man ofte skal kaste med ting og sager under sessionen, så er det godt med lidt afstand.
– Laptop med Lightroom og Photoshop installeret på. Husk, at disse er opdateret til sidste nye version.
– Godt humør og åbenhed for læring.
Beskrivelse af underviser:
Dorte Irene Sattrup Lund-Nielsen er en passioneret fotograf, der specialiserer sig i at fange hunde og heste. Hun har en unik evne til at fremhæve dyrenes personlighed og skønhed gennem sine billeder. Med en kærlighed til dyrelivet og deres adfærd skaber Dorte naturlige og udtryksfulde historiefortællende billeder.
Fritlægning med Adobe Photoshop
Underviser: Kim Skovsby
Kursusbeskrivelse:
Denne workshop fokuserer på, hvordan man kan fritlægge billeder ved hjælp af forskellige metoder i Adobe Photoshop. Deltagerne vil lære at anvende en række værktøjer og teknikker til effektivt at isolere elementer fra baggrunde, hvilket åbner op for kreative muligheder i både professionelt og personligt arbejde.
Formål med kurset:
Formålet med kurset er at give dig færdighederne til at fritlægge billeder ved hjælp af de mange værktøjer i Photoshop. Uanset om du er nybegynder eller har mere erfaring, vil du få indsigt i forskellige fritlægningsmetoder.
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til både nybegyndere og øvede brugere, der ønsker at forbedre deres færdigheder i fritlægning med Adobe Photoshop.
Undervisningsmetoder/Forløb:
Kurset kombinerer teori med praktisk anvendelse. Deltagerne downloader billeder til undervisningen og følger en erfaren underviser, der guider dem gennem processen.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal have Adobe Photoshop installeret på engelsk for at kunne følge med i workshoppen.
Udstyr:
Du skal medbringe en computer med Adobe Photoshop installeret samt en strømstik for at sikre, at du har nødvendig strøm under workshoppen.
Niveau:
Undervisningen retter sig mod både begyndere og øvede.
Lidt om underviseren:
Kim har været bruger af Adobe Photoshop siden 1993.
Deltagerantal:
Alle, der har lyst til at lære, er velkomne til at deltage.
Tid og sted:
Workshoppen finder sted torsdag den 26. juni kl. 10.00 – 15.30. Stedinformation følger.
Portrætter i byens aftenlys
Underviser: Niels & Tommy
Skabelon:
Portrætter i byens aftenlys
Tidspunkt:
Torsdag aften
Kursusbeskrivelse:
Vi tager hen under aften, ind til byen og laver portrætter i byens urbane omgivelser.
Inde i byen deler vi os op i mindre hold og skaber portrætter af hinanden, hvor vi forsøger at inddrage byens kunstige lys – herunder forretningsvinduer, lyssignaler, gadebelysning eller lysreklamer som understøttende effekt til portrættets udtryk.
Vi medbringer gerne en flash eller lampe for at skabe hovedlyset – og udnytter det kunstige lys, byen er fyldt med som effekt.
Målgruppe:
Oplægget er til alle, både uøvede og erfarne der ønsker at skabe stemningsfulde portrætter ved at udnytte det urbane lys blandet med flash/lampelys.
Undervisningsmetoder/forløb:
Vi afholder en kort gennemgang på Brogaarden inden afgang, hvor vi vil vise nogle eksempler på urbane aftenportrætter og hvad vi sigter mod at opnå.
Herefter tager vi til Middelfart by, og deler os op i mindre grupper.
Vi har på forhånd fundet flere egnede lokationer som deltagerne frit kan vælge mellem. Og hvor der er gode muligheder for at lade de kunstige lyskilder danne rammen for de portrætter vi forsøger at lave.
Niveau:
Aftenen er tilrettelagt, så alle kan være med. Dog er det en god idé at være fortrolig med brugen af flash eller lampe.
Niveauet på denne lille hyggelige workshop handler mere om at udnytte de eksisterende lyskilder i byen og udtryk, frem for høj teknisk kompetence.
Udstyr, der skal medbringes:
Det er en god idé at medbringe både stativ, flash/lampe og trigger. Og ellers både kamera og en eller to objektiver, du føler dig fortrolig med til portrætter.
Hvis man sigter mod at tage sine portrætter uden brug af flash/lampe – er det en god idé at medbringe så lysstærke objektiver så muligt.
Tidshorisont:
Vi leger og fotograferer en 2-3 timer og returnerer til Brogaarden når vi føler os mætte.
Men på sommeraftener i juni måned, er der nok større chance for at de flotteste og mest anvendelige kunstige lyskilder først virkelig træder frem som aftenen skrider frem, og natten falder på.
Så måske kommer vi sent i seng.
Husk at sommeraftener kan være lunefulde – så medbring komfortabelt tøj.
Undervisere:
Niels Verner og Tommy
Udendørs Businessportrætter
Kursets sted: Kursuscenter Brogaarden
Torsdag d. 27 kl. 9.00 til 15.30
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til alle, der ønsker at lære at skabe gode, nærværende businessportrætter.
Formål med kurset:
Formålet er at give deltagerne færdigheder til at tage indbydende og professionelle udendørs businessportrætter.
Kursusbeskrivelse:
I denne workshop vil deltagerne lære, hvad det vil sige at skabe gode nærværende businessportrætter. Et effektivt portræt skaber ikke blot en visuel repræsentation, men formidler også personlighed, saglighed og forbindelsen mellem fotograf og motiv. Deltagerne vil opdage teknikker til at finde det rette lys, vælge passende baggrunde samt fange spontanitet og autenticitet i deres billeder.
Undervisningsmetoder/forløb:
Dagen starter med en teoretisk introduktion til de vigtigste elementer i businessportrætter. Herefter vil deltagerne fotografere modeller fra lokalområdet, der ønsker at få taget deres businessportrætter. I slutningen af dagen vil der være tid til redigering og feedback på de tage billeder.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal have erfaring med at indstille deres kamera manuelt.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe et kamera og eventuelt en ekstern batteri flash for at optimere belysningen.
Niveau:
Der undervises på nybegyndere og øvede niveau.
Om underviseren:
Claus LIllevang er en erfaren fotograf, der primært fokuserer på erhvervslivet. Han specialiserer sig i at skabe professionelle portrætter og videoer, der fremhæver virksomheder og deres identitet.
Antal deltagere:
Der er plads til 30 deltagere.
Urban Hundefotografering i Odense og efterfølgende redigeringsteknik i Lightroom og Photoshop.
Dag og tid: kl.7.00 og 2 timer frem. Herefter redigering på kursussted.
Sted: Mødested: Albani Torv foran Skt.Knuds kirke kl.7.00
Kom med på en unik workshop, hvor vi udforsker kunsten at fotografere hunde i bymiljøet. Odense, med sine charmerende gader, moderne arkitektur og grønne oaser, danner den perfekte baggrund for en dag fyldt med læring, kreativitet og selvfølgelig, masser af hunde.
Beskrivelse:
Denne workshop er for alle niveauer, og for fotografer som ønsker at forbedre deres evner inden for hundefotografering i urbane omgivelser. Vi vil starte med en introduktion til de grundlæggende teknikker og udstyr, der kræves for at tage fantastiske portrætter af hunde i det unikke miljø. Herefter vil vi bevæge os rundt i Odenses bymidte, hvor vi vil praktisere at fange de perfekte øjeblikke med vores firbenede modeller.
Indhold:
- Introduktion til urban hundefotografering.
- Brug af naturligt lys og skygge.
- Kompositionsprincipper i bymiljøer. Hvad skal man se efter.
- Håndtering og posering af hunde.
- Praktiske øvelser og fotografering i Odenses bymidte. Learning by doing.
Redigeringsdelen af workshoppen tager 3 timer og starter med en kort introduktion. Derefter redigerer Dorte et billede fra dagen og viser de ting hun gør, når hun laver et urbant hundebillede. Workshoppen afsluttes med at alle deltagerne, redigerer et billede fra dagen og Dorte giver hver enkelt billede feedback som afslutning.
Workshoppen afsluttes med at hver deltager redigerer et billede fra dagen og Dorte giver hver enkelt billede feedback som afslutning.
Medbring:
- Kamera med ekstra batteri.
- Objektiver. Vi skal bruge en vidvinkel på minimum 24 mm., gerne mindre, men dog ikke et fiskeøje objektiv. Et portræt objektiv, som kan blænde minimum f/2,8 eller mere. Dog skal man være opmærksom på, at et portræt objektiv på lav brændvidde, fordrer at man skal være meget tæt på hunden, hvilket kan være en udfordring. Derfor anbefales der minimum 85 mm., 105 mm., 135 mm. eller 70-200 mm. En større tele kan også godt bruges. Det er ikke et krav, at man har disse objektiver for at kunne deltage i workshoppen. Vi skal nok få taget gode billeder alligevel.
- Laptop med Lightroom og Photoshop installeret på. Husk, at disse er opdateret til sidste nye version.
- Godt humør og åbenhed for læring.
- Fornuftigt tøj, der kan tåle at blive beskidt. Medbring evt. et liggeunderlag eller lignende. Knæbeskyttere til håndværkere er også super gode.
Maks. Deltager antal er: 16. Der vil blive oprettet en Facebook gruppe for de workshop`s som Dorte underviser på, hvor al kommunikation vil foregå.
Male med lys i studie
Kurset sted: KPP studiet i Odense, kl. 9.00 – 15.30
Målgruppe:
Denne workshop henvender sig til den kreative portrætfotograf, der ønsker at udforske nye teknikker.
Formål med kurset:
Formålet er at lære deltagerne at skabe anderledes og unikke portrætter gennem brug af alternative belysningsteknikker.
Kursusbeskrivelse:
På denne workshop vil vi tage udgangspunkt i betydningen af fotografi som at “male med lys”. Vi vil eksperimentere med lommelygter til at belyse vores modeller og skabe effekter, der ikke kan opnås med traditionelt flashlys. Deltagerne vil udvikle deres kreativitet og tekniske færdigheder ved at arbejde med forskellige belysningsmetoder.
Undervisningsmetoder/forløb:
Dagen starter med en teoretisk introduktion til lys og belysning, hvorefter vi går ud i studiet for at praktisere teknikkerne med modeller.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal kunne arbejde med deres kamera i manuelt program.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe et kamera og et kamerastativ samt forskellige lommelygter.
Niveau:
Kurset henvender sig til begyndere og let øvede fotografer.
Om underviseren:
Mogens Roy er en kreativ fotograf, der specialiserer sig i at “male med lys”. Med en unik tilgang til belysning formår han at skabe dramatiske og stemningsfulde billeder, der fanger øjet og fortæller historier. Mogens eksperimenterer med forskellige lyskilder og teknikker for at opnå dybde og dimension i sine kompositioner. Hans arbejde spænder fra portrætter til landskaber, hvor han bruger lys som sit primære redskab til at skabe en fordybende visuel oplevelse.
Antal deltagere:
Der er plads til 18 deltagere.
Mogens Roy
Redigeringsstrategi med Photoshop og Lightroom
Hvor afholdes kurset:
Kursuscenter Brogaarden, kl. 9.00 – 15.30
Målgruppe:
Alle, der ønsker at få et godt workflow med sin redigering samt nogle værktøjer til at vide, hvad der skal redigeres og hvordan. Vi ser også på, hvordan man beskærer billeder og leverer dem i de rigtige formater.
Formål med kurset:
Mange fotografer har problemer med at redigere deres billeder til den ønskede stil samt levere dem i de rette formater, hvad angår størrelser, beskæringer, opløsning og farverum.
Kursusbeskrivelse:
Kurset handler om, hvordan man i Adobe Lightroom og Adobe Photoshop kan håndtere sine billeder, så de får de rigtige farver, formater og størrelser samt et færdigt look.
Undervisningsmetoder/forløb:
Undervisningen foregår på Kursuscenter Brogaarden, hvor vi sidder i et af deres lokaler.
Forudsætninger for deltagelse:
Det er en fordel at have lidt erfaring med Adobe Lightroom og Adobe Photoshop.
Udstyr:
En computer med Adobe Lightroom og Adobe Photoshop installeret (husk strømstik).
Niveau:
Der undervises på et øvet niveau.
Lidt om underviseren:
Kim har været bruger af Adobe Photoshop siden 1993.
Antal deltagere:
Ingen begrænsning.
Kim Skovsby
Bryllupsbilleder med Mogens Balslev
Mogens vil fortælle om sit arbejde som bryllupsfotograf og dele ud af sin store viden fra mange års erfaring. Det vil handle om, hvordan man får kunder, samt hvordan man servicerer dem og leverer billeder af høj kvalitet.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og der er plads til at debattere løsninger på klassiske udfordringer.
Kom og få en inspirerende aften, og få en masse nyttige stiltips fra en sand bryllupsfotograf.
Mogens Balslev er en passioneret bryllupsfotograf, der har specialiseret sig i at fange de mest mindeværdige øjeblikke på den store dag. Med sit særprægede blik for detaljer og evne til at skabe en afslappet atmosfære, formår Mogens at fange både de spontane og de planlagte øjeblikke på en smuk måde.
Han arbejder tæt sammen med parret for at forstå deres vision og ønsker, så han kan skabe billeder, der virkelig afspejler deres personlighed og kærlighed. Mogens’ stil kombinerer klassisk portrætfotografi med dokumentariske elementer, hvilket resulterer i en unik fortælling om dagen.
Med mange års erfaring bag kameraet er Mogens i stand til at tilpasse sig forskellige lysforhold og omgivelser, hvilket sikrer, at hvert billede udstråler skønhed og autenticitet. Fra de intime øjeblikke under vielsen til festlighederne på receptionen, er han dedikeret til at levere billeder, som parret vil værdsætte i mange år fremover.
Actionfoto – Kolding Klatreklub
Underviser: Niels Verner og Mogens
Hvor afholdes kurset:
Kl. 9.00 – 15.30 i Kolding Klatreklub
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til fotografer, der ønsker at blive udfordret inden for actionfotografi.
Formål med kurset:
Formålet med kurset er at blive bedre til at arbejde teknisk med sit kamera til actionbilleder og skabe dynamiske og imponerende billeder.
Kursusbeskrivelse:
Hvordan fryser man en bevægelse, eller hvordan kan man bruge bevægelse som et kreativt værktøj? Hvordan kan man forudse situationer og forberede sin fotografering til det rette øjeblik?
Undervisningsmetoder/forløb:
Vi starter med en teoretisk introduktion, der efterfølges af praktisk fotografering.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal kunne fotografere med manuelle indstillinger.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe deres kamera, gerne med lidt zoom.
Niveau:
Der undervises på begynder- og let øvet niveau.
Antal deltagere:
Der er plads til 30 deltagere.
Hundefotografering i Studiemiljø
Dyk ned i verdenen af hundefotografering i studie, og lær at skabe unikke og humoristiske historier med de firbenede venner. Denne workshop er designet til at udforske de kreative muligheder i et kontrolleret studie, hvor vi kan lege med lys, effekter og endda AI-teknologier for at tage din hundefotografering til det næste niveau. Vi lærer at tænke AI ind i den måde, som vi arbejder på i studiet, således at mulighederne bliver endnu større for at skabe sjove og anderledes hundebilleder.
Dag og tid: Lørdag d.28
Sted: Studierne på skolen i Odense.
Indhold:
Der bliver stillet forskellige opgaver, som deltagerne skal løse sammen i små grupper. Lige fra opstilling af lys til arbejdet med hunden. Man kan ikke selv vælge, hvilken en af opgaverne man vil lave, men der bliver i stedet trukket lod grupperne imellem. Der er dog afsat tid til at hver gruppe kan nå 2 forskellige opgaver. Hver opgave tager 1 time.
Tidsplanen er som følger:
- 1 time med introduktion til hundefotografering i studiet, lodtrækning til grupper og derefter lodtrækning af opgaver. Opsætning af studierne ud fra den stillede opgave.
- 2 timer hvor der arbejdes med de to opgaver der er blevet stillet. Her vil vi praktisere forskellige de teknikker der kræves og arbejde med hundene for at fange humoristiske og kreative øjeblikke.
- 3 timers redigering. Vi lærer at redigere billederne for at fremhæve det bedste i vores billeder og integrere AI for at forbedre resultaterne. Dorte viser, hvordan hun laver et studie billede af hunde og deler ud af gode tips og tricks. Workshoppen afsluttes med at alle deltagerne, redigerer et billede fra dagen og Dorte giver hver enkelt billede feedback som afslutning.
Max. antal deltagere: 21. Der vil blive oprettet en Facebook gruppe for de workshop`s som Dorte underviser på, hvor al kommunikation vil foregå.
Medbring:
– Kamera med ekstra batteri.
– Objektiver. Til nogle af opgaverne skal der bruges en vidvinkel på minimum 24 mm., gerne mindre. Et godt portræt objektiv. Det er ikke så vigtigt med blænden på objektiverne til disse billeder, da vi helst vil have det meste af hundenes hoveder skarpe. Det er ikke et krav, at man har disse objektiver for at kunne deltage i workshoppen. Vi skal nok få taget gode billeder alligevel.
– Laptop med Lightroom og Photoshop installeret på. Husk, at disse er opdateret til sidste nye version.
– Godt humør og åbenhed for læring.
Fotografi af Musikbands
Hvor afholdes kurset:
Kl. 9.00 – 15.30 i området omkring Middelfart
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til fotografer, der ønsker at lære at fotografere musikbands.
Formål med kurset:
Formålet er at lære deltagerne at skabe flotte og kreative billeder af musikbands.
Kursusbeskrivelse:
At skabe fede, kreative billeder af musikbands er en sjov og inspirerende fotografisk disciplin. Deltagerne vil lære om komposition, lys og teknikker specifikt til musikfotografi, så de kan fange den unikke energi og stemning fra bandets optræden.
Undervisningsmetoder/forløb:
Vi starter med en teoretisk introduktion til musikfotografi, efterfulgt af praktisk fotografering af musikbands, hvor deltagerne får mulighed for at anvende de lærte teknikker.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal kunne fotografere med manuelt indstillinger.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe et kamera, gerne et kamerastativ og en batteriflash.
Niveau:
Der undervises på begyndere og let øvet niveau.
Om underviseren:
Kim har tidligere fotograferet for flere musikmagasiner og bringer sin erfaring og passion ind i undervisningen.
Antal deltagere:
Der er plads til 30 deltagere.
Portrætudfordring
Underviser: Jacob Lypart
Hvor afholdes kurset:
Kl. 9.00 – 15.30 i området omkring kursuscentret
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til fotografer, der ønsker at blive udfordret i portrætfotografi.
Formål med kurset:
Formålet er at udfordre deltagerne i deres overvejelser, når de skal portrættere en person.
Kursusbeskrivelse:
Workshoppen fokuserer på at skabe flotte og spændende billeder, der skildrer mennesket foran kameraet og reflekterer deres personlighed. Hvordan gør du det?
Undervisningsmetoder/forløb:
Vi starter med en teoretisk introduktion til stilarten, efterfulgt af praktisk fotografering.
Forudsætninger for deltagelse:
Deltagerne skal kunne fotografere med manuelle indstillinger.
Udstyr:
Deltagerne skal medbringe et kamera, gerne et kamerastativ og eventuelt en batteriflash.
Niveau:
Der undervises på begynder- og let øvet niveau.
Om underviseren:
Jacob Lypart har fotograferet i mange år og har fået sine billeder internationalt anerkendt.
Antal deltagere:
Der er plads til 30 deltagere.
Mødet med mælkevejen
Fotoudstilling
Mødested: Kursuscenter Brogaarden – kl. 08.30
Udstilling: Kursuscenter Brogaarden – kl. 08.30-12.00
Alle indsendte billeder fra dagene bliver printet ud og udstillet. Herfra kan der stemmes på sommercampens bedste billeder og kl. 10.00 afsløres vinderne.
Fra kl. 10.15 kan man skære sine billeder ud og tage dem med hjem.
Alle deltagere på campen kan deltage i afstemningen.